Share This

Kör


Just nu finns det två möjligheter för dig i åk 2 – 8  att sjunga tillsammans på Eric Ruuth:

ASHIRA – Kören för dig som går i  åk 2 – åk 4. Torsdagar kl 16.30 – 17.15

Vi sjunger allt möjligt: pop & rocklåtar likväl som visor och schlager. Vi provar på att sjunga i kanon, stämmor och ibland kan du få sjunga ett solo om du skulle vilja det! Vi medverkar på Kulturskolans konserter och gör egna framträdanden.

 I höst har Ashira precis medverkat på en elevkonsert och gjort sin sceniska premiär!  Framöver blir det  julföreställning på Tivolihuset! Men det allra viktigaste av allt är att vi har kul ihop och upplever körens sångglädje när vi ses.

Undrar du mer – hör av dig till Felicia. Det går alltid bra att komma och bara prova på en gång.

VÄLKOMMEN!

 

SING IT!– Sånggruppen för dig som går i åk 5 – åk 8.  Torsdagar kl 17.30 – 18.30

Här sjunger vi ännu mer stämmor, i smågrupper och alla får möjlighet, om de vill, att sjunga solo. Du ska få känna att du utvecklar din röst. Men det är också härligt att vara flera tillsammans som gör det vi gillar: sjunger!

Hösten 2016 var vi för tredje gången med på en stor körfestival i Lund – SJUNGGUNG – och sjöng tillsammans med 400 andra sångare, och artisterna Molly Pettersson Hammar, Oscar Zia och Ola Selmén! Det var en härlig upplevelse!

Framöver kommer vi bland annat att jobba med Eric Ruuths “Lilla Musikal” -grupp, där vi är med  som en del av föreställningen som baseras på ABBA-låtar! Men det allra viktigaste är ju att vi har kul när vi träffas, sjunger och låter sångglädjen växa!

Undrar du mer – hör av dig till Felicia. Det går alltid bra att komma och bara prova på en gång.

VÄLKOMMEN! 20161023_154159

                                                                          Precis innan SjungGung!

Ledare: Felicia Carlberg Fahlgren

tel: 0734 – 35 74 12

Felicia Carlberg Fahlgren

Anmälan