Share This

Kör


Under höstterminen 2018 finns det bara en kör igång på Eric Ruuth.

SING IT!– Sånggruppen för dig som går i åk 4 – åk 7.

Torsdagar kl 16.30 – 17.30

Här sjunger vi tillsammans, i stämmor, smågrupper och alla får möjlighet, om de vill, att sjunga solo. Du ska få känna att du utvecklar din röst. Men det är också härligt att vara flera tillsammans som gör det vi gillar: sjunger!

Hösten 2018 ska vi jobba med en av Eric Ruuths dramagrupper, och en av dansgrupperna, och göra en SING-ALONGföreställning, där publiken får vara med och sjunga på konserten!

Men det allra viktigaste är ju att vi har kul när vi träffas, sjunger och låter sångglädjen växa!

Undrar du mer – hör av dig till Felicia. Det går alltid bra att komma och bara prova på en gång.

Kostnad : 360 kr/termin

VÄLKOMMEN!

I höst startar tyvärr inte kören för de i åk 1-3, men till vårterminen -19 drar vi igång igen, så skriv gärna upp dig i kön, så får du en kallelse i januari!

ASHIRA – Kören för dig som går i  åk 1 – åk 3.

Vi sjunger allt möjligt: pop & rocklåtar likväl som visor och schlager. Vi provar på att olika sätt att sjunga tillsammans, till exempel att sjunga i kanon, och ibland kan du få sjunga ett solo om du skulle vilja det! Vi medverkar på Kulturskolans konserter och gör egna framträdanden.

Våren 2018 gjorde vi en föreställning där vi också spelade lite teater för att binda ihop sångerna, det var en väldigt fin konsert! Men det allra viktigaste av allt är att vi har kul ihop, och upplever körens sångglädje när vi ses.

Undrar du mer inför våren 2019 – hör av dig till Felicia.

VÄLKOMMEN!

 

Ledare: Felicia Carlberg Fahlgren

tel: 0734 – 35 74 12

Anmälan