Share This

Sång

Solosångmic

I ämnet sång ingår ett viktigt instrument: DU!

Därför får du när du tar sånglektioner reda på  hur din röst funkar och får hålla på med alla möjliga övningar där din sångteknik slipas så att du blir trygg i din röst och därigenom bättre på att sjunga. Vi jobbar hela tiden utifrån låtar som du eller din sånglärare väljer ut.

När du går på SOLOSÅNG har du lektion en gång i veckan. Du får möjlighet att sjunga upp på konserter, om det är något du vill. Som det ser ut just nu prioriterar vi att ta in elever på solosång från åk 7 och uppåt.

Är du yngre, har vi möjlighet att erbjuda sång i grupp. Det finns mer info om dess grupper under fliken KÖR, där du också kan gå in och anmäla dig.

Vi har också en ARTISTGRUPP. Den är till för dig som går i åk 8, 9 eller gymnasiet och som älskar att sjunga, i grupp och/eller solo och lust att även jobba mycket sceniskt! Titta under fliken ARTISTGRUPP så får du veta mer och kan anmäla dig.

Oavsett – är du sugen på att sjunga – anmäl dig via vår hemsida så fort du kan. Kön är just nu ganska lång till solosång – så även om du är yngre, är det viktigt att vara anmäld. Har du frågor, ring eller maila!

Undervisande lärare: Felicia Carlberg, sång telnr: 0734-35 74 12

Solosång avgift: 840 kr / termin

Felicia Carlberg

Anmälan  solosång